Investície do nehnuteľností spadli - Hinková-Dibarborová, Andrea
Svetové investície do nehnuteľností klesli v minulom roku oproti rekordnému roku 2007 o 59 percent. Najsilnejšie krajiny. Cenový vývoj, znižovanie cien.