Veľké kontajnery už nestačia - Klapita, Vladimír
Jedna z možností, ako prepravovať veľké množstvo tovaru pri čo najnižších nákladoch, spočíva v používaní veľkokapacitných dopravných prostriedkov. V intermodálnej preprave sú najviac používané veľké kontajnery, ich používanie má však niekoľko nevýhod. Megaboxy a ich preprava na ceste aj po železnici. Európske aktivity.