Meranie bannerových kampaní - Hriciga, Andrej
Príspevok popisuje bežne používané ukazovatele pri meraní výsledkov bannerových kampaní, ich technické zaznamenávanie a ich obvyklú nesprávnu interpretáciu. Menovite analyzuje ukazovatele: počet impresií, počet unikátnych navštevníkov, miera kliknutia, konverzný pomer a náklady na objednávku.