Makroekonomická analýza s využitím komoditno-odvetvových tabuliek a národných účtov - Vincúr, Pavol
Agregácia komoditno-odvetvových tabuliek dodávok a použitia do vybraných sektorov podľa OKEČ. Analýzy, komparácie niektorých ekonomických ukazovateľov vo vybraných sektoroch. Vývojové tendencie.