Produktová povaha projektov ako východisko pre aplikáciu marketingového mixu - Filo, Peter
Autori analyzovali projekty investičného a neinvestičného zamerania, išlo o projekty prevažne v európskych fondoch. Všeobecná aplikácia získaných poznatkov na akýkoľvek typ a finančné a organizačné pozadie projektu a jeho priblíženie marketingovej teórii, princípom trhových mechanizmov a pravidiel. Vývoj charakteristiky pojmu "projekt". Produktová charakteristika projektu. Nové etapy a fázy v životnom cykle projektov. Princíp sústredeného trhu pre projekty.