Poistné riziko podľa IFRS 4 - Littvová, Zuzana
Vymedzenie životného poistenia podľa Zákona o poisťovníctve. Definícia rizík podľa IFRS 4. Zmluvy životného poistenia podľa charakteru významného poistného rizika.