Riziká vysokého vládneho/verejného dlhu so zameraním na EMÚ - Švandová, Katarína
Pokračovanie príspevku z čísla 1/2008. Opodstatnenosť a regulárnosť nastavenia pravidiel SGP a konkrétne riziká, ktoré hrozia v súvislosti s rastúcimi vládnymi dlhmi, súčasnou svetovou krízou a turbulentnými podmienkami na finančných trhoch.