K výsledkom prieskumu využívania e-komunikačných nástrojov v malých a stredných podnikoch v SR - Juriková, Benita, 1973-
Príspevok pojednáva o výsledkoch výskumu v oblasti využívania e-komunikácie v podmienkach slovenských podnikov. Dôvody, prečo podnik nevyužíva, ani neplánuje využívať internet ako komunikačný nástroj.