CESVIMAP - výskum, vývoj, inovácia
Centum pre výskum a vývoj cestnej dopravnej bezpečnosti (CESVIMAP) španielskej poisťovne MAPFRE je veľkým priekopníkom vo svetovom meradle. Výskum. Poradenské služby. Know-how. Recyklačné centrum pre odstavené vozidlá.