Niekoľko poznámok k možnostiam implementácie podnikových znalostí do výučby manažérskych disciplín - Szarková, Miroslava, 1951-
Základné problémy implementácie znalostného prístupu do výučby manažérskych disciplín, hlavne manažérskej komunikácie. Niektoré otázky znalostného manažmentu súčasnej doby a ich flexibilného zapracovania do koncepčných a metodologických prístupov aplikovateľných v rámci vyučovacieho procesu orientovaného na prípravu manažérov na vysokých školách.