Faktory cenovej politiky v medzinárodnom obchode s investičnými celkami - Pullmanová, Terézia, 1953-
Cenotvorba (cenová politika) v obchode s investičnými celkami. Špecifické znaky medzinárodného obchodu s investičnými celkami. Cenový manažment v medzinárodnom obchode s investičnými celkami.