Využívanie elektronickej komunikácie v obchodnej a úradnej korešpondencii - Kuláková, Mária
Elektronická komunikácia a jej výhody - úspora času a nákladov a komfort v komunikácii. E-mail ako informačné médium. Výhody a nevýhody využívania elektronickej komunikácie v obchodnej a úradnej korešpondencii. Odporúčania pre racionálne využívanie e-mailu v obchodnom styku. Problematika bezpečnosti a preukázateľnosti elektronických dokumentov.