Elasticity of consumer demand on pork meat in the Slovak Republic - Bielik, Peter
Analýza elasticity spotrebiteľského dopytu po bravčovom mäse na základe vplyvu zmeny identifikovaných determinantov ovplyvňujúcich dopyt na spotrebiteľskom stupni výrobkovej vertikály bravčové mäso a následné zhodnotenie charakteru a intezity elasticít spotrebiteľského dopytu po vybranej komodite.