Vybrané rozhodnutia Súdneho dvora ES týkajúce sa dodatkových ochranných osvedčení - Pančík, Milan
Dodatkové ochranné osvedčenie (DOO). Zmysel DOO. Predpisy viažúce sa k udeľovaniu DOO. Úloha súdov vo vzťahu DOO. Udelenie viacerých DOO na ten istý výrobok. Rozsah ochrany poskytovaný osvedčením. Nečistoty ako súčasť výrobku.