Výzkum trhu je třeba provětrat - Tomas, Ondřej
Čo trápi český marketingový výskum. Nízke marže, ktoré vedú k podvádzaniu. Vnímanie nízkej pridanej hodnoty výskumu. Nízka úroveň technológie. Problematika vzťahu výskumnej agentúry ku klientovi. Otázka cenotvorby výskumných agentúr. Rýchlosť, zrozumiteľnosť, využiteľnosť výsledkov a návratnosť prostriedkov vložených do výskumných projektov.