Maminy s malými dětmi - Miláčková, Marcela
Projekt "Cvrček" spoločnosti Hamé na oslovenie matiek s malými deťmi. Projekt "Cvrček" založený na spolupráci vzájomne si nekonkurujúcich firiem s cieľom ponúknuť výber z produktov potrebných pre matky a ich deti. Cielené a presné oslovenie matiek a prínos finančných úspor a navýšenie predaja. Projekt "Cvrček" - neobmedzený len na produkty Hamé, ale otvorený aj pre ďalšie firmy.