Vstup do teórie absolútneho equilibria - Jemala, Marek
Historický úvod do problematiky trhovej rovnováhy. Nedokonalosti trhu a trhová rovnováha. Teória hier ako stratégia pre nájdenie absolútnej trhovej rovnováhy. Modelový príklad na nájdenie absolútnej trhovej rovnováhy.