A odkud to máte? - Peters, Petra
USA - najväčší exportér nápadov a marketingových stratégií. Porovnanie využitia nektorých marketingových nástrojov v USA a v Českej republike. Internet a nákupy cez internet . Používanie kreditných a debetných kariet. Veľké auto - základ rodiny v USA. Televízia a televízna reklama. Inzercia v tlačených médiách a ceny časopisov. Platnosť vety: chodiť v topánkach spotrebiteľa.