Vyberať i vydávať treba uvážlivo - Krútky, Peter
Fiškálna decentralizácia priniesla mestám a obciam významné finančné prostriedky. Využitie miestnych daní samosprávami. Miestne dane majú viaceré funkcie. Rozhodujúcou miestnou daňou je daň z nehnuteľností. Daňový rebríček. Daňová kalkulačka.