Pôsobenie finančných nástrojov v rámci malého a stredného podnikania - Šabíková, Ingrid
Prístup malých a stredných podnikov k úverom. Vývoj úverov, úrokov a sadzieb za poľnohospodársku prvovýrobu (1990-1999). Podpora podnikania v poľnohospodárstve realizovaná Slovenskou záručnou a rozvojovou bankou. Záručné programy, príspevkové podpory a úverové programy.