Úplné znenie novelizovaných ustanovení zákona o dani z príjmov, ktoré mení a dopĺňa zákon č. 60/2009 Z.z. (Protikrízové opatrenia)
Novelizované ustanovenia zákona o dani z príjmov (2009). Za novelizovanými ustanoveniami nasleduje Dôvodová správa k novelizácii tohto zákona.