Úplné znenie novelizovaných ustanovení zákona o účtovníctve, ktoré zmenil a doplnil zákon č. 61/2009 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve
Rozsah, spôsob a preukázateľnosť vedenia účtovníctva. Za novelizovanými ustanoveniami nasleduje.Dôvodová správa k novelizácii.