Opozičný návrh na prijatie opatrení eliminujúcich dopady hospodárskej krízy, na ochranu a tvorbu pracovných miest
Slovenská ekonomika zažila v rokoch 2005-2008 mimoriadne úspešné obdobie. Hospodársky rozmach vyvrcholil v roku 2007, kedy rast dosiahol až 10,4 percenta. Vývoj ekonomiky sa začal meniť od začiatku roku 2008, kedy rast postupne klesal. Reakcia vlády na krízu. Návrhy opozície sú odmietané. Hospodárska kríza a verejné financie.