Verejné obstarávanie - novela zákona - Lörinc, Drahoslav
Zákon č. 232/2008 Z.z. o verejnom obstarávaní mení a dopĺňa zákon č. 25/2006 Z.z. Zverejňovanie postupov zadávania zákaziek. Revízne postupy v procesoch verejného obstarávania. Inštitút žiadosti o nápravu. Inštitút podávania námietok.