Medzinárodná arbitráž investičných sporov podľa NAFTA - Chovancová, Katarína
Stručný popis niekoľkých prípadov (Occidental verzus Ecuador, Metalclad verzus Mexico, Methanex verzus United States), ktoré sú názornou ilustráciou súčasného spôsobu rozhodovania medzinárodných investičných sporov.