Zákon z 11. februára 2009, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 244/2002 Z.z. o rozhodcovskom konaní ...
Zmeny a doplnenia zákona č. 244/2002 Z.z. o rozhodcovskom konaní v znení zákona č. 521/2005 Z.z. a zmena a doplnenie zákona SNR č. 71/1992 Zb. o súdnych poplatkoch a poplatku za výpis z registra trestov v znení neskorších predpisov. Dôvodová správa k novelizácii zákona o rozhodcovskom konaní.