Rozwijanie kreatywności na PHF w Koszycach - przykład wykorzystania techniki sześciu myślacych kapeluszy na zajęciach z diagnostyki menadżerskiej - Pudło, Patrycja
Autorky sa sústreďujú na kreativitu a alternatívne metódy vyučovania. Prezentujú metódu "šiestich mysliacich skupín", ktorá bola použitá na hodinách manažérskej diagnostiky.