Finančný trh v podmienkach SR - Kočner, Marián
Príspevok charakterizuje stav kapitálového trhu v SR, hodnotí rozvoj kapitálového trhu a hľadá východiská a princípy jeho ďalšieho vývoja, predkladá realizáciu zámerov rozvoja kapitálového trhu.