Priateľ v núdzi - Vinduška, Jaroslav
Snaha zefektívnenia podnikových procesov a s nimi súvisiacich nákladov. Významná úloha informačných systémov. Pomoc informačného systému v obchode. Pomoc pri efektívnom riadení skladových zásob. Zákaznícke úpravy systému, áno či nie. Podpora konkurenčnej výhody svojho podniku. Používatelia a efektívne využitie informačného systému. Kvalitný informačný systém a problémy súvisiace s krízou.