David Ogilvy - muž s přívlastkem - Goldmann, Karel
Ikona reklamného biznisu, génius reklamy, guru reklamného sveta - to sú prezývky v r. 1999 zosnulého Davida Ogilvy. Krátky životopis Davida Ogilvy. Jeho vízia - úlohou reklamy je predávať a úspešná reklama musí vychádzať z informácií o zákazníkoch. Niekoľko zásad, ktorými je potrebné sa riadiť, ak chce človek dosiahnuť úspech. David Ogilvy - vzor pre tých, ktorí pracujú v reklame.