Logistika má prvých absolventov - Vrabec, Norbert
Vzdelávanie v logistike je jednou z najmladších disciplín, ktoré sa ako samostatný vysokoškolský odbor vyučuje v Európe približne desať rokov. Ešte kratšiu tradíciu má tento špecifický študijný program na Slovensku. Vysoká škola logistiky v Štúrove. Odborná príprava študentov. Prví absolventi. Profil štúdia. Dopravná logistika.