E-vzdelávanie: chýbajú skúsenosti - Vrabec, Norbert
Pomalá implementácia elektronického vzdelávania (e-learning) v podnikovej sfére na Slovensku. Nedostatočné skúsenosti s e-learningom. Jazyky a video on-line. Zamestnanci sa môžu efektívne zdokonaľovať, prostredníctvom e-learningu, v cudzích jazykoch. E-learningové aplikácie znamenajú úsporu času. Elektronické vzdelávanie čoraz častejšie používajú aj rôzne vzdelávacie a konzultačné agentúry.