Dopady projektových podpôr programových dokumentov na rozvoj poľnohospodárstva a vidieka - Buchta, Stanislav
Aké boli a pre nové programové obdobie aké budú efekty projektových (investičných) podpôr. Kvantitatívna analýza beneficientov Sektorového operačného programu Poľnohospodárstvo a rozvoj vidieka 2004-2006 a Plánu rozvoja vidieka 2004-2006. Okrem hodnotenia uvedených programov sa článok zaobera očakávaným dopadom implementácie Programu rozvoja vidieka 2007-2013 na tvorbu nových pracovných miest.