Nové trendy v oblasti vzdelávania na Podnikovohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave - Stričík, Michal, 1969-
Zhodnotenie prínosu vzdelávania založeného na využívaní počítačových sietí a informačných a komunikačných technológií. Dotazníkový prieskum vykonaný na Podnikovohospodárskej fakulte EU v Michalovciach. Prieskumu sa zúčastnilo 35 vysokoškolských učiteľov. Vyhodnotenie dotazníkov sa uskutočnilo pomocou počítačového programu Microsoft Excel.