Ako nadobudnúť životnú rovnováhu - Prodaj, Martin
Rovnováha medzi pracovným a osobným životom je dôležitým činiteľom pre dosahovanie stabilných a dlhodobých pracovných výkonov. Príčiny, dôsledky a nástroje zvládania životnej rovnováhy (tzv. work life balance).