K poňatiu, meraniu a globálnej regulácii procesu globalizácie vo svetovej ekonomike - Outrata, Richard
Internacionalizácia verzus globalizácia. Chápanie ekonomickej globalizácie a interpretácia jej vzťahu k procesu internacionalizácie a integrácie. Vymedzenie procesu internacionalizácie.