Ako zvýšiť tržby nielen v kamennom obchode
Veľa začínajúcich podnikateľov môže získať omnoho viac, ak si vychová zákazníkov tak, že budú využívať širší sortiment ponúkaných výrobkov a služieb. A na to slúži cross-selling ako jedna zo základných techník predaja. Osem nápadov , ako v ňom uspieť.