Kde a ako inovovať? - Košturiak, Ján
Príklady úspešných inovácií. Čo robiť v podniku v oblasti inovácií. Podnikanie typu poznaj a zareaguj. Inovácia podnikateľského systému. Inovácie výrobkov, služieb a procesov. Tri fázy pri inovácii výrobku.