Hospodářská politika a ekonomický vývoj Angoly v súčasnosti - Sýkora, Jiří
Historický pohľad na hospodársku situáciu Angoly po skončení občianskej vojny a kritické zhodnotenie niektorých aspektov hospodárskej politiky súčasnej angolskej vlády.