E-recruitment jinak ... podcasting a social networking ! - Šikýř, Martin
Okrem tradičnej inzercie a komunikácie prostredníctvom webových stránok a elektronickej pošty sa k osloveniu a prilákaniu dostatku schopných a motivovaných uchádzačov o zamestnanie ponúka stale rozšírenejší a obľúbenejší blogging, podcasting alebo social networking. Kvalitné firemné blogy a informácie na firemných weboch pôsobia najmä na absolventov škôl, ktorí sú najčastejšími navštevníkmi rôznych blogov. Firemný blog musí zaujať. Personálny marketing používa podcasting. Sociálne siete a virtuálne komunity.