Manažeři v roli koučů - Urban, Jan
Koučovanie predstavuje systematickú formu podpory zo strany manažéra, prípadne externého kouča, ktorého cieľom je dosiahnuť zmeny chovania alebo zlepšenia výkonnosti. Môže sa zameriavať na profesionálne, ale aj osobné, sociálne alebo riadiace schopnosti koučovaného. Individuálne koučovanie, koučovanie manažérov, skupinové koučovanie. Osobnostné predpoklady kouča.