Péče o nezaměstnané ve Výmarské republice v mezinárodní perspektivě - Rákosník, Jakub
Problematika nemeckého poistenia v nezamestnanosti v Nemecku. Historický pohľad na nástroje sociálnej politiky v Nemecku.