Riziko tržní likvidity a jeho zohlednění v ukazateli value at risk - Strnad, Petr
Popis spôsobov, ktorými je možné zohľadniť likviditné riziko pri výpočte value at risk. Pojem ukazovateľ value at risk a jeho význam pre riadenie trhových rizík. Pojem likvidita.