Využitie mnohonásobnej korelačnej a regresnej analýzy časových radov vo vrcholovom športe - Broďáni, Jaroslav
Analýza výskumu účinnosti tréningového zaťaženia. Príklad korelácie tréningových ukazovateľov k zmenám športového výkonu. Oblasti využitia analýzy časových radov v športe.