Modelovanie intenzity sťahovania SKK z obehu - Chajdiak, Jozef
Stav hodnoty slovenských korún v obehu v súvislosti s prechodom meny SKK na EUR. Exponenciálny a mocninový regresný model stavu hotovosti v mld. SKK.