Najhoršie chyby žien v podnikaní. Vyhnite sa im
Chyby môžu byť veľmi nákladné a naveky poškodiť vašu podnikateľskú povesť. Sú nevyhnutnou súčasťou života a podnikania. Prehľad niekoľkých najhorších chýb, ktoré môžu ženy v podnikaní spraviť a ako sa im treba vyhnúť.