Ako správne hodnotiť výkonnosť outsourcingu - Milecová, Miroslava
Hodnotenie výkonnosti outsourcingu. Jeho podcenenie môže mať nepriaznivé ekonomické následky pre firmy. Dôsledná analýza procesov vyčlenených na outsourcovanie. Baseline - pevné základy kvalitného outsourcingového vzťahu. Ukazovatele. Meranie kvality. Vyhodnocovanie a reportovanie.