Rôzne pohľady na vymedzenie pojmu rizikový a rozvojový kapitál - Freňáková - Karchová, Magdaléna, 1981-
Vymedzenie pojmov rizikový kapitál (venture capital) a rozvojový kapitál (private equity). Definície rizikového a rozvojového kapitálu podľa niektorých autorov. Rizikový a rozvojový kapitál podľa Národnej agentúry pre rozvoj malého a stredného podnikania.Typy investícií rizikového a rozvojového kapitálu.