Využívanie obnoviteľných zdrojov energie v podmienkach Slovenskej republiky - Hudák, Matej, 1984-
Zabezpečenie udržateľného ekonomického rastu podmienené spoľahlivosťou dodávky energie pri optimálnych nákladoch a primeranej ochrane životného prostredia. Efektívne fungovanie energetiky ako jeden zo základných predpokladov rozvoja hospodárstva a rastu životnej úrovne. Problematika zdrojov energie - fosílne palivá a biopalivá. Energetická politika SR. Tlak na využívanie obnoviteľných zdrojov energie.