Systém manažérstva kvality podľa požiadaviek normy ISO 9001 v ambulantných zdravotníckych zariadeniach - Kostičová, Michaela
Analýza vzťahu medzi vzdelávaním v oblasti Systému manažérstva kvality (SMK) a vnímaním významu a prínosov implementácie SMK podľa požiadaviek normy ISO 9001. Na analýzu boli použité metódy deskriptívnej štatistiky (frekvenčné tabuľky), základné štatistické charakteristiky a metóda induktívnej štatistiky.